- Какви мотиви пишеше в заповедта за уволнението Ви? - Всякакви

...
- Какви мотиви пишеше в заповедта за уволнението Ви? - Всякакви
Коментари Харесай

Първи коментар на уволнения дисциплинарно Александър Морфов frognews.bg

- Какви претекстове пишеше в заповедта за уволнението Ви?

 

- Всякакви - неуместни, странни, идиотски, глупави, административни. Всичко това, което за 2 месеца и половина се случи сред нас, като несъмнено, в основата е накърненото достолепие на шефа Василев, който е просто болен човек.

 

- Какво от написаното там Ви възмути най-вече?

 

- Нищо не е ме е възмущавало. Всичко от написаното там е изфабрикувано от дълго време от неговите помощници от Движение за права и свободи и от ГЕРБ. Основната концепция беше да ме унищожат и да ме махнат от театъра. Не допусках, че тези хора толкоз доста ги е боязън от мен, с цел да вкарат целия политически уред против мен и ги е боязън от истината, която аз не се опасявам да изрека, а истината е, че нашата блага татковина е изнасилена от еничарите и копоите на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

 

- В тази обстановка по какъв начин се чувствате - по-скоро като човек, който е постигнал задачата си или като човек, който се пробват да унищожат?

 

- И двете. Те се пробват да ме унищожат, само че въпреки това се чува това, което желая да кажа. И изобщо не ме интересува какво ще бъде по-нататък.

 

- Ще обжалвате ли тази заповед?

 

- Аз не съм човек с административни, процесуални и всевъзможни такива хрумвания. Не ме интересува! Действам импулсивно, по този начин както душата ми го желае. А аз желая едно само нещо - истината да излезе нескрито.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР